Családi programajánló

 
 
2020. FEBRUÁR 25.

A barlangok természeti örökségünk fontos részei, megóvásukban kiemelt szerepük van a nemzeti park igazgatóságoknak. Az elmúlt 10 évben jelentősen növekedett hazánk ismert barlangjainak száma és a járatok hossza is. Jelenleg több mint 4150 barlang található az Országos Barlangnyilvántartásban, amely együttes hossza mintegy 300 km.

A Barlangok Hónapja alkalmából számos különleges programmal és kedvezménnyel készülünk a márciusra:
<< A részletek megtekinthetők ITT >>
 
DENEVÉRLESEN A PÁL-VÖLGYI-BARLANGBAN
Március 6., 13., 20. és 27.
Találkozó: 15:30

Pál-völgyi-barlang
A program keretében rendhagyó módon, a barlang története, változatos formakincse és kialakulása mellett, kiemelt figyelmet szentelünk a barlangok élővilágára, az itt telelő denevérekre és azok védelmére.
Előzetes bejelentkezés szükséges!

ÖRVÉNY-TÚRÁK A SZEMLŐ-HEGYI-BARLANGBAN
Február 28. és március 6., 13., 20. és 27.
Találkozó: 15:30

Szemlő-hegyi-barlang
A program keretében a csoport a túra végeztével nem a megszokott túraútvonalon, hanem az egykori felfedező bejáraton, az Örvény-folyosón hagyhatja el a barlangot, ahol kiérve a felszínre gyönyörű panoráma és a megújult kertben a kőpark tanösvény várja a látogatókat.

Előzetes bejelentkezés szükséges!
Márciusban a Szemlő-hegyi-barlang látogatói belépőjegyük megváltásával egy INGYENES 3D BARLANGOS FILMET is megtekinthetnek!

 
KEDVEZMÉNYES BARLANGI HÉTKÖZNAPOK MÁRCIUSBAN

A jövő hónapban a Vár-barlangi séták és a Mátyás-hegyi-barlang kúszós-mászós kalandtúrái is kedvezményes áron látogathatók minden hétköznap!